میانجی‌گری

دوستانه اما تخصصی دعوا کنید!

تجربه‌ی وکالتی من نشان داده که تقریباً هر کسی پا به دادگاه یا داوری می‌گذارد، خودش را به حق و طرف مقابلش را ظالم می‌داند. این درحالیست که در بسیاری از موارد، حضور یک شخص سوم که زبان تند و تیز طرفین را تلطیف و در عین حال، حقوق و تکالیفشان را به آن‌ها یادآوری کند، مسیر حل اختلافات را بسیار هموار می‌نماید. میانجی‌گری تخصصی فرایندی است که یک شخص متخصص در امور حقوقی و در عین حال، صلح‌طلب و حق‌گرا، تلاش می‌کند تا با مذاکرات فردی و جمعی با طرفین، آن‌ها را به سمت یک توافق برد-برد راهنمایی کند. امروزه میانجی‌گری در سطح کلان و در اختلافات بین شرکت‌های تجاری بزرگ، سازمان‌ها و حتی دولت‌های متخاصم کاربرد داشته و بسیاری از مشکلات لاینحل را مرتفع می‌‌کند. میانجی‌گری یک روش نوین، آسان و کم‌هزینه برای حل مسالمت‌آمیز اختلافات است. علاوه بر امکان میانجی‌گری حضوری، ابزارهای آنلاین به ما فرصت مذاکره و میانجی‌گری از راه دور را ارائه می‌کند. با استفاده از این روش، طرفین با صرف زمان و هزینه‌ی بسیار کمتر، در یک فرایند تخصصی و دوستانه اما دقیق و حق‌گرایانه، برای حل‌وفصل اختلافات خود قدم بر می‌دارند.

مزایای میانجی‌گری توسط وکیل متخصص

بسیار ارزان‌تر از دادرسی

میانجی‌گری یک روش حل‌وفصل اختلاف دوستانه است و می‌تواند ظرف چند روز منتج به نتیجه شود.

ارزان‌تر از دادگاه‌ها

میانجی‌گری یک فرایند دوستانه محسوب شده و بالاخص در مورد اختلافات مالی سنگین، بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر از هزینه‌های دادرسی است.

بدون نیاز به حضور (میانجی‌گری آنلاین)

هر چند میانجی‌گری می‌تواند تماماً حضوری انجام شود، اما میانجی‌گری آنلاین امکان بهره‌مندی از متخصصینی که فرسنگ‌ها دورتر اقامت دارند را فراهم کرده است.

تخصصی اما ساده

میانجی‌گری حرفه‌ای معمولاً طی یک فرایند ساده، اما کاملاً تخصصی و با استفاده از فنون خاص مذاکره انجام می‌شود.

حذف تشریفات زائد

برای انجام میانجی‌گری، نیاز به طی هیچ تشریفاتی نیست و فرایندها سریع و آسان انجام می‌گردد.

دوستانه و تعامل‌محور

میانجی‌گری، دوستانه‌ترین و تعامل‌محورترین روش حل‌وفصل اختلافات با واسطه‌گری یک شخص سوم است.

برای ثبت درخواست میانجیگری به صورت حضوری یا آنلاین از طریق شماره زیر با من در ارتباط باشید.

اگر هنوز به اختلافی بر نخورده‌اید، کافیست شرط میانجی‌گری زیر را در قرارداد خود بگنجانید:

تمام اختلافات و دعاوی ناشی از این قرارداد و یا راجع به آن از جمله انعقاد، اعتبار، فسخ، نقض، تفسیر، آثار یا اجرای آن نخست به میانجی‌گری وکیل سعید نجات زادگان به شماره پروانه 1832 (کانون وکلای خراسان) ارجاع می­گردد تا مطابق با قانون، انصاف و عرف تجاری ذیربط به‌صورت دوستانه حل‌وفصل گردد. شرط داوری حاضر، موافقتنامه‌ای مستقل از قرارداد اصلی تلقی می‌شود.

انجام میانجیگری در چهار مرحله

تمام مراحل میتواند به صورت حضوری یا آنلاین انجام شود.

1

درخواست میانجی‌گری

2

بررسی پرونده

3

برگزاری جلسات فردی یا گروهی

4

اظهارنظر مکتوب

تجربه و تخصص من در زمینه میانجیگری

من سعید نجات زادگان، وکیل پایه یک دادگستری، میانجی‌گر اختلافات تجاری و فضای سایبر هستم. دوره‌ی دکتری را در رشته‌ی حقوق خصوصی، در دانشگاه شهید بهشتی سپری کرده‌ام و مدرس این دانشگاه نیز هستم. یکی از فعالیت‌های تخصصی من میانجی‌گری اختلافات تجاری و دعاوی فضای مجازی بوده و به حل و فصل منازعات کسب‌وکارهای آنلاین و شرکت‌های این حوزه بسیار علاقمند هستم.

دارای بیش از 10 پرونده موفق در این زمینه

تجربیات متعدد داوری و میانجی‌گری در اختلافات تجاری و استارتاپی

عضو مرکز داوری کانون وکلای خراسان

اخذ گواهینامه‌ طی 5 دوره‌ی تخصصی ارتقاء صلاحیت علمی داوری در انجمن علمی آیین

تسلط به مفاهیم تجاری و فناوری اطلاعات و همکاری با چندین استارتاپ

دادرسی مدنی ایران

هم‌بنیانگذار استارتاپ ریش‌سپید

موسس و مدیرعامل موسسه حقوقی ویرا دادپرداز مدائن

بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد

سوالات متداول

فرآیند میانجی‌گری با برقراری امکان مواجهه دو طرف اختلاف و کاهش سطح تنش فی‌ما‌بین و برقراری جلسات متعدد مذاکره سعی در تأمین منفعت دو طرف و حصول سازش دارد. میانجی‌گر با عملکرد دقیق و درست خود به دنبال برقراری رابطه‌ی سازنده یا حداقل بدون درگیری بین طرفین و در نهایت مصالحه آنان است.

ﻣﻴﺎﻧجی‌گری ﻭ ﺩﺍﻭﺭی ﺩﺭ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺑﻪ ﺩﺧﺎﻟﺖ یک ﺷﺨﺺ ﺛﺎﻟﺚ ﺩﺭ ﺣﻞﺍﺧﺘﻼﻓﺎﺕ ﺑﺮ می‌گردد، ﺍﺯ ﻭﺟﻪ ﻣﺸﺘﺮک ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭﻧﺪ. با این حال، ﺩﺍﻭﺭ میﻛﻮﺷﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺍﺗﺨﺎﺫ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﺩﺭ ﻣﻮﺿﻮع ﻣﻨﺎﻗﺸﻪ، ﺑﻪ ﻃﺮﻑﻫﺎی اختلاف کمک ﻛﻨﺪ. در واقع تصمیم‌گیری ﻭﺟﻪ ﺑﺎﺭﺯ ﻭ ﻣﺸﺨﺺ ﺩﺍﻭﺭی ﺍﺳﺖ ﻛﻪ مبنی ﺑﺮ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺭﺍﻩ‌ﺣﻞ بوده و با صدور ﺣﻜﻢ صورت می‌گیرد، ﺩﺭﺣﺎلی ﻛﻪ میانجی‌گری ﺑﻪ ﻃﺮﻓﻴﻦ کمک می‌کند ﺗﺎ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ یک ﺗﺼﻤﻴﻢ ﺑﺮﺳﻨﺪ. در واقع میانجی‌گر ﻧﻘﺶ پیشنهاددهنده و مشاور را ایفا می‌کند و تصمیم‌گیری را به طرفین اختلاف واگذار می‌کند.

میانجی‌گری، دخالت  طرف سومی است که اول مشکل را بررسی و تعریف کرده و سپس با طرفین گفتگو می‌کند و با طرح توصیه‌های خود سعی می‌کند به راه‌حل‌های دوجانبه دست پیدا کند. عملکرد راهنمایی‌کننده‌ی میانجی‌گر در صورت بروز یک اختلاف باعث می‌شود تا زمینه‌های مناقشه کاهش یافته و اینگونه به راه‌حل‌های مختلف که منطبق با نیازهای طرفین باشد، رسید.

نظر مراجعین قبلی

امیر امیری
امیر امیریمدیرعامل شرکت آیندگان
Read More
می توانم بگویم یکی از بهترین همکارهایی بود که تا بحال داشته ام. بیشتر از سه سال است که با شرکت پرشین همکاری دارم و از اعتقادی که به این مجموعه کاربردی بوده و توانستم نسبت به رقیب های خود سیستم یکپارچه این مجموعه به من کمک کرد تا فروش خود را پنجاه درصد افزایش دهم. واقعا خوشحالم