فهرست مطلب

رزرو وقت مشاوره

بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد

برای رزرو وقت مشاوره تلفنی و آنلاین با یکی از بهترین وکیل‌های پایه یک دادگستری در مشهد در موضوعات استارتاپ، تجارت الکترونیک، ارزهای مجازی، جرایم سایبری، دعاوی فضای مجازی و فناوری اطلاعات و مالکیت فکری از طریق ابزار زیر اقدام نمایید. همچنین اگر ساکن مشهد هستید می‌توانید علاوه بر موضوعات مذکور، در دیگر موارد حقوقی درخواست مشاوره با وکیل خوب در مشهد را ارسال نمایید.

موقعیت مکانی
کارمند
سرویس
خدمات جانبی سرویس
تاریخ و زمان
اطلاعات تکراری
اطلاعات
سبد خرید
تایید
ما قادر به پردازش پرداخت شما نیستیم. لطفا مجددا تلاش کنید.
از درخواست شما ممنونیم!
شماره تایید شما :

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری، بهترین و مجرب‌ترین وکیل از لحاظ اینکه تجربه و درجه محسوب می‌شود.

برای آنکه یک حقوق‌دان بتواند یک وکیل پایه یک دادگستری شود ضروری است مراحل زیر را طی نموده باشد:

1- حداقل دارای مدرک لیسانس حقوق باشد.
2- از میان ده‌ها هزار نفر باید بتواند در آزمون وکالت پذیرفته شود.
3- در استعلاماتی که برای صلاحیت عمومی، اخلاقی و مذهبی وی گرفته می‌شود سربلند بیرون آید.
4- 18 ماه دوره کارآموزی وکالت را سپری نموده و تکالیف آن را انجام دهد.
5- وکلای ماده 187 باید علاوه بر کارآموزی، دوره‌ی وکالت پایه 2 دادگستری را نیز سپری نموده باشند.
6- باید در آزمون‌های متعدد شفاهی و کتبی موسوم به اختبار که در پایان دوره‌ی کارآموزی گرفته می‌شود پیروز شود.

فردی که این مراحل را طی نموده باشد می‌تواند در تمام محاکم حقوقی و کیفری از اشخاص حقیقی (افراد) یا اشخاص حقوقی (شرکت‌ها و موسسات) در تمام مراحلِ مختلفِ رسیدگیِ قضایی وکالت نماید.

چگونه وکیل خوب در مشهد پیدا نمایم؟

از آنجا که قرارداد وکالت یک عقد امانی هست، مهم‌ترین ویژگی یک وکیل باید امانت‌داری و رازداری او باشد. علاوه بر این، باید برای انتخاب وکیل خوب چند معیار دیگر را هم بررسی نماییم.

1- تخصص

همانگونه برای بیماری‌های مختلف افراد ترجیح‌شان این هست تا سراغ پزشکان متخصص بروند، در پرونده‌های حقوقی هم این موضوع صادق است. تخصص وکیل قععاً می‌تواند مسیر شما را آسان‌تر نماید.

به طور مثال اگر در زمینه قرارداد هم‌بنیان‌‌گذاران استارتاپ نیاز به مشاوره یا نگارش قرارداد داشته باشید، وکیلی که صلاحیت مشاوره و تنظیم قرارداد را دارد باید با اصطلاحات این فضا و شرایط آن آشنا باشد. اصطلاحا وکیل استارتاپ باید با مواردی همچون وستینگ، مراحل راه اندازی و جذب سرمایه استارتاپ، تعامل با تیم فنی و برنامه‌نویسی و اطلاعات در زمینه مالکیت فکری و معنوی آشنایی کافی داشته باشد.

2- تجربه

از قدیم گفته اند: آنچه جوان در آینه بیند، پیر در خشت خام مشاهده می‌کند.
مثل هر تخصص دیگری، در حوزه‌ی وکالت هم تجربه بسیار مهم هست. وکلای با تجربه با توجه به تجربیات‌شان راه‌حل‌هایی با توجه به موضوع انتخاب می‌کنند که خیلی از وکلای دیگر احتمالا از آن بی‌خبر هستند.

اینکه وکیلی باتجربه هست یا تازه کار را شاید بتوان با بررسی نظرات موکلین گذشته و پرونده‌هایی که در آنها حضور داشته است متوجه شد.

3- حسن معاشرت

وکیلی که قدرت ارتباطی خوبی با افراد داشته باشد می‌تواند مشکل موکلش را سریعتر درک نماید و با همکارانش که شبکه‌سازی نموده است مشورت کند. همچنین این قدرت ارتباطی در جلسات دادگاه و دفاع از موکل کارساز خواهد بود.

4- رازداری و امانت‌داری

پرونده‌های حقوقی پر از اسرار و راز‌هایی که افراد فقط به علت تخصص و اعتمادی که به وکلا دارند حاضر به گفتن آنها هستند.

رازداری از آن جهت مهم است که در موضوعات کیفری و خانواده با افشای آن ممکن است آبروی افراد در خطر قرار بگیرد یا در موارد تجاری و استارتاپی، با انتشار اطلاعات بیزینس رقبا می‌توانند از آن استفاده نموده و صدمات مالی زیادی را به استارتاپ وارد نمایند.