اعتراض ثالث حکمی

اعتراض ثالث حکمی چیست؟ فرق اعتراض ثالث حکمی و اجرایی هم اگه لطف کنید بگید ممنون میشوم

اگر در این زمینه نیاز به مشاوره با بهترین وکیل را دارید همین الان با شماره 09151084421 تماس بگیرید یا درخواست‌تان را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم.

یک پاسخ

  1. با سلام. مطابق ماده 417 قانون آین دادرسی مدنی: “اگر در خصوص دعوایی رایی صادره شود که به حقوق شخص ثالث خللی وارد آورد و آن شخص یا نماینده او در دادرسی که منتهی به رای شده است به عنوان اصحاب دعوا دخالت نداشته باشد، می‌تواند نسبت به آن رای اعتراض نماید.”
    بنابراین در اعتراض ثالث حکمی (که به دو نوع اصلی و طاری تقسیم می‌شود) فرد ثالثی که در جریان رسیدگی نبوده است تحت شرایطی می‌تواند به رای صادر شده در خصوص آن دعوا اعتراض نماید. اعتراض ثالث حکمی مربوط به مرحله قبل از اجرای حکم می‌باشد مگر اینکه ثابت شود حقی که اساس اعتراض است ساقط نشده است، در صورتی که در اعتراض ثالث اجرایی، ثالث به حکم صادره معترض نمی‌باشد بلکه نسبت به توقیف مال منقول یا غیرمنقولش که در نتیجه صدور حکم توقیف شده است معترض می‌باشد و مربوط به مرحله‌ی اجرای حکم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه

مقالات مرتبط

وکیل جرائم رایانه‌ای در مشهد

وکیل جرایم رایانه‌ای در مشهد

وکیل سعید نجات‌زادگان، وکیل پایه یک دادگستری در مشهد با تمرکز در حوزه حقوق فناوری اطلاعات، بلاکچین و ارزهای دیجیتال خدمات

سرقت ارز دیجیتال

سرقت ارز دیجیتال

برای رزرو وقت مشاوره با دکتر سعید نجات‌زادگان، درباره کلاهبرداری و سرقت ارزهای دیجیتال فرم زیر را تکمیل نمایید. برای هماهنگی

سوالات مرتبط