وکیل سعید نجاتزادگان، وکیل پایه یک دادگستری در مشهد با تمرکز در حوزه حقوق فناوری اطلاعات، بلاکچین و ارزهای دیجیتال خدمات مشاوره و پیگیری پرونده در موضوعات مربوط به جرایم فضای مجازی ، جرایم رایانهای ، جرایم اینترنتی و جرایم فضای سایبری ارائه مینماید.
آدرس دفتر: مشهد، بلوار خیام جنوبی، بین خیام جنوبی10 و 12، پلاک 78 [مسیریابی با نشان – مسیریابی با گوگلمپ]
شماره تماس برای مشاوره و هماهنگی برای جلسه حضوری: 05137624400
این محتوا توسط نویسندهی غیر حقوقی نوشته شده و کارکرد فنی دارد.
با گسترش اینترنت و فضای مجازی، دسترسی عموم به این بستر مهیا شد. از آنجا که اکثر افراد در فضای اینترنت شروع به فعالیت کردند، فرصتی برای سودجویان پیش آمد تا به واسطه اقدامات مختلف اقدام به جرایم رایانهای کنند.
جرایم رایانهای مختلف از نشر اکاذیب گرفته تا سرقت رایانهای، تخریب رایانهای و … همگی تخلفاتی هستند که ممکن است به واسطه رایانه و در بستر فضای مجازی و اینترنت به وقوع بپیوندند.
گاها مسیر حل و طرح شکایت در موارد تخلفات سایبری و رایانهای به قدری پر از مانع و طولانی است که نیاز به وکیل خبره در این باره پیدا میکنیم.
وکیل جرایم رایانهای در مشهد با آگاه بودن از علم حقوق در زمینه تخلفات سایبری و رایانهای سعی میکند با در نظر گرفتن قوانین متعدد و همچنین عمل به آنها ما را در پرونده پیش رو یاری و همراهی نماید.
در ادامه قصد داریم در مورد وکیل جرایم رایانهای در مشهد بیشتر صحبت کنیم، پس همراه ما باشید.
تعریف جرایم رایانه ای
با سهولت استفاده از رایانه، اینترنت و فضای مجازی، این بستر مورد استقبال بسیاری از عموم قرار گرفت. امروزه شاهد آن هستیم که افراد بیشتر وقت خود را در این فضا گذرانده و به عنوان وسیلهای برای کار و سرگرمی به آن نگاه میکنند.
اما در میان این افراد، عدهای هم هستند که با تخلفات و ارتکاب به جرایم مختلف سعی در سودجویی و به دام انداختن افراد ناآگاه دارند.
برای این جرایم نمیتوان تعریف مشخصی در نظر گرفت چرا که جرمهایی که در بستر رایانه و اینترنت به وقوع میپیوندند زیاد بوده و هر کدام پرونده مخصوص به خود را دارند.
اما اگر بخواهیم به صورت کلی تعریفی واحد و جامع از جرایم رایانهای داشته باشیم، میتوانیم بگوییم که هر نوع رفتاری خلاف قانون با سوءنیت از طریق اشخاص و با استفاده از رایانه صورت بپذیرد را جرایم رایانهای میگویند.
در ابتدا به دلیل اینکه بیشتر تخلفات در دسته کپی، جعل یا … قرار میگرفت، این جرایم را فقط جرایم رایانهای میدانستند اما بعد از اینکه اینترنت و فضای مجازی گستردهتر شد و در این بستر نیز تخلفاتی صورت گرفت، جرایم مربوط به این حوزه را هم جزو جرایم رایانهای به شمار میآورند.
انواع جرایم رایانه
وکیل تخلفات رایانهای در مشهد، باید آگاهی کاملی از انواع جرایم رایانهای و شیوه حل پروندههای مخصوص به آنها داشته باشد.
به طور کل همانطور که در قبل هم اشاره کردیم، جرایم رایانهای به تخلفاتی گفته میشود که از طریق رایانه انجام شوند و اگر در بستر اینترنت نیز جرمی صورت بپذیرد، این جرم به عنوان جرمی اینترنتی شناخته میشود.
به طور کل تمام جرایمی که در بستر رایانه و اینترنت به وقوع میپیوندند را میتوان در 3 دسته کلی به شمار آورد:
جرایم رایانهای علیه دولتها:
با گستردهتر شدن فضای اینترنت و دسترسی به رایانهها امکان دست بردن به پروندههای دولتی و … نیز امکانپذیر شد.
علاوه بر این یکی از جرایم رایانهای علیه دولتها میتواند جاسوسی باشد که این عامل نیز یکی از بارزترین جرایم شناخته میشود.
جرایم رایانهای علیه دارایی اشخاص و اموالشان:
امکان به سرقت بردن اموال افراد به واسطه رایانه و بستر اینترنت مهیا شده است. بهترین وکیل سرقت رایانه ای در مشهد با آگاهی از انواع وقوع جرم در این زمینه سعی در حل پرونده مال باختگان میکند.
جرایم رایانهای علیه خود اشخاص:
تهدیدات مختلف، ایجاد اذیت و آزار و مزاحمتهای متعدد و … نیز جزو جرایم رایانهای علیه خود اشخاص است که وکیل جرایم رایانهای در این رابطه سعی میکند با در نظر گرفتن قوانین مختلف به موکل خود کمک نماید.
اهمیت استفاده از وکیل فضای مجازی در مشهد
در قبل هم اشاره شد که با پیشرفت اینترنت، بیشتر مردم به رایانه و بستر اینترنت روی آوردند، اما اکثر این افراد آگاهی و علم کافی به جهت استفاده از این بستر را ندارند و به همین دلیل امکان سوءاستفاده از آنها بسیار است.
عدهای از سودجویان نیز با پهن کردن دام در رایانه و بستر اینترنت سعی در سودجویی و کلاهبرداری از آنها دارند.
وکیل جرائم رایانهای با تجربه و علمی که دارد، سعی در کمک به افراد خواهد داشت تا از ایجاد ضرر و زیان بیشتر جلوگیری کند.
امروزه بسیاری از کسب و کارهای مختلف در مشهد با کمک گرفتن از وکلا سعی در محافظت از کسب و کارشان در برابر آسیبهای احتمالی دارند.
نباید این موضوع را فراموش کرد که با اینکه اینترنت و رایانه امروزه فراگیر شده اما باز هم خللهای قانونی در رابطه با آن بسیار است.
اگر بدون کمک وکیل بخواهیم مسیر حل پروندهای را پیش رو بگیریم قطعا این پروسه زمانبر و مشکل خواهد بود. در اکثر مواقع نیز حقوق افراد به آنها بازگردانده نشده و نمیتوانند به چیزی که حق آنهاست برسند. به همین جهت یکی دیگر از ملزومات استفاده از وکیل جرایم رایانهای مشخص میشود.
همچنین در برخی مواقع بسیاری از جرایم به وقوع میپیوندند اما افراد نمیدانند که میتوانند با طرح شکایت حق و حقوق خود را زنده کنند. در اینجا نیز وکیل جرایم و تخلفات رایانهای به کمکشان میآید تا آنها را از وجود قوانین خاص در این زمینه آگاه سازد.
شایع ترین جرایم رایانه
از جمله شایعترین جرایم رایانهای میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- جعل رایانهای و جعل هویت در فضای مجازی
- کلاهبرداری رایانهای و کلاهبرداری از طریق فضای مجازی
- دسترسی غیرمجاز به تلگرام شما
- سرقت اطلاعات شخصی شما از تلگرام
- دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی
- سرقت اطلاعات از وب سایتها
- انتشار تصاویر خصوصی افراد در شبکههای اجتماعی
- ایجاد مزاحمت برای افراد از طریق شبکههای اجتماعی
- برداشت غیر قانونی از حسابهای بانکی
- توهین به افراد در شبکههای اجتماعی
- افترا و نشر اکاذیب در اینترنت
- و دیگر موارد مرتبط با فضای مجازی
انتخاب بهترین وکیل جرایم رایانهای در مشهد
برای حل پروندههای خود در زمینه جرایم رایانهای نیاز به یک وکیل با مهارت و حرفهای دارید تا در مسیر طولانی و پر از مانعی که پیش رو دارید کمکتان کند.
بدون شک اگر وکیلی به همراه شما نباشد، به دلیل ناآگاهی از قوانین مختلف و همچنین پروسه زمانبر پرونده، شاید کل حق و حقوق شما نادیده گرفته شود.
انتخاب بهترین وکیل جرایم رایانهای در مشهد به شما کمک میکند تا حق و حقوق خود را زنده کرده و در پروندههایی که در این زمینه برایتان به وجود آمده موفق عمل کنید.
3 پاسخ
سلام. وقت بخیر من با تصاویر سه تا خانوم که در پیج اینستاگرام خودشون قرار داده بودن و بنده اونها رو فالو کرده بودم، سه تا پیج فیک ساختم.به صورتیکه فقط عکس خانم ها را در پیج گذاشته بودم و اسامی پیج ها وجود خارجی نداشتن و متعلق به شاکی ها یا کس دیگری نبود. که علیه بنده شکایت کردن و دادگاه رفتم. اتهاماتی که برای من در پرونده ذکر شده و در دادگاه بدوی براشون حبس و جریمه در نظر گرفته شده این موارد هستند: 1. جعل رایانه ای از طریق گذاشتن تصاویر شکات بر پروفایل ساخته خود 2. دسترسی غیرمجاز به سامانه های رایانه ای 3.انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی و برای هر کدام حداکثر مجازات رو طبق قانون لحاظ کردن. سوال من اینه که آیا این اتهامات برای این جرم بنده درست اعمال شده و اینکه میتوانم در دادگاه تجدید نظر نسبت به این اتهامات از خودم دفاع کنم؟
سلام و وقت بخیر، با توجه به توضیحاتی که دادید، اتهامات دسترسی غیرمجاز و انتشار تصاویر خصوصی (البته اگر پیجشون عمومی بوده است) نادرست است و در مورد اتهام جعل رایانهای نیز باید دفاع مناسب انجام دهید. بنظر میرسه اگر درست دفاع کنید و کمی هم شانس باهاتون باشه، احتمال داره که تبرئه بشید. وقت خوش
با سلام. با توجه به اطلاعاتی که ارائه کردید من معتقدم این اتهامات بسیار سختگیرانه مطرح شده و در صورت دفاع جدی، احتمالاً مجازات شما کاهش جدی داشته باشد.