وکیل جرایم رایانه‌ای در مشهد

وکیل جرائم رایانه‌ای در مشهد

وکیل سعید نجات‌زادگان، وکیل پایه یک دادگستری در مشهد با تمرکز در حوزه حقوق فناوری اطلاعات، بلاکچین و ارزهای دیجیتال خدمات مشاوره و پیگیری پرونده در موضوعات مربوط به جرایم فضای مجازی ، جرایم رایانه‌ای ، جرایم اینترنتی و جرایم فضای سایبری ارائه می‌نماید.

آدرس دفتر: مشهد، بلوار خیام جنوبی، بین خیام جنوبی10 و 12، پلاک 78 [مسیریابی با نشانمسیریابی با گوگل‌مپ]

شماره تماس برای مشاوره و هماهنگی برای جلسه حضوری: 05137624400

این محتوا توسط نویسنده‌ی غیر حقوقی نوشته شده و کارکرد فنی دارد.

با گسترش اینترنت و فضای مجازی، دسترسی عموم به این بستر مهیا شد. از آنجا که اکثر افراد در فضای اینترنت شروع به فعالیت کردند، فرصتی برای سودجویان پیش آمد تا به واسطه اقدامات مختلف اقدام به جرایم رایانه‌­ای کنند.

جرایم رایانه‌­ای مختلف از نشر اکاذیب گرفته تا سرقت رایانه­‌ای، تخریب رایانه‌ای و … همگی تخلفاتی هستند که ممکن است به واسطه رایانه و در بستر فضای مجازی و اینترنت به وقوع بپیوندند.

گاها مسیر حل و طرح شکایت در موارد تخلفات سایبری و رایانه‌­ای به قدری پر از مانع و طولانی است که نیاز به وکیل خبره در این باره پیدا می‌­کنیم.

وکیل جرایم رایانه‌­ای در مشهد با آگاه بودن از علم حقوق در زمینه تخلفات سایبری و رایانه‌­ای سعی می­‌کند با در نظر گرفتن قوانین متعدد و همچنین عمل به آنها ما را در پرونده پیش رو یاری و همراهی نماید.

در ادامه قصد داریم در مورد وکیل جرایم رایانه‌­ای در مشهد بیشتر صحبت کنیم، پس همراه ما باشید.

تعریف جرایم رایانه ای

با سهولت استفاده از رایانه، اینترنت و فضای مجازی، این بستر مورد استقبال بسیاری از عموم قرار گرفت. امروزه شاهد آن هستیم که افراد بیشتر وقت خود را در این فضا گذرانده و به عنوان وسیله‌­ای برای کار و سرگرمی به آن نگاه می­‌کنند.

اما در میان این افراد، عده‌­ای هم هستند که با تخلفات و ارتکاب به جرایم مختلف سعی در سودجویی و به دام انداختن افراد ناآگاه دارند.

برای این جرایم نمی­‌توان تعریف مشخصی در نظر گرفت چرا که جرم‌­هایی که در بستر رایانه و اینترنت به وقوع می‌پیوندند زیاد بوده و هر کدام پرونده مخصوص به خود را دارند.

اما اگر بخواهیم به صورت کلی تعریفی واحد و جامع از جرایم رایانه‌­ای داشته باشیم، می‌­توانیم بگوییم که هر نوع رفتاری خلاف قانون با سوء­نیت از طریق اشخاص و با استفاده از رایانه صورت بپذیرد را جرایم رایانه­‌ای می­‌گویند.

در ابتدا به دلیل اینکه بیشتر تخلفات در دسته کپی، جعل یا … قرار می­‌گرفت، این جرایم را فقط جرایم رایانه‌­ای می‌دانستند اما بعد از اینکه اینترنت و فضای مجازی گسترده‌­تر شد و در این بستر نیز تخلفاتی صورت گرفت، جرایم مربوط به این حوزه را هم جزو جرایم رایانه­‌ای به شمار می­‌آورند.

بطور کلی جرایم رایانه‌ای را می‌توان بطور موسع و مضیق تعریف نمود. در تعریف موسع جرم رایانه‌ای اعمال غیرقانونی است که از طریق یا به کمک رایانه یا در محیط رایانه صورت می‌گیرد. در تعریف مضیق جرم رایانه‌ای تنها شامل اعمالی است که علیه رایانه و یا در محیط رایانه انجام شود، مانند نفوذ غیرمجاز، تغییر یا تخریب داده‌ها و.. .

بر اساس تعاریف فوق، جرایم رایانه‌ای به دو نوع تقسیم می‌شود: جرایمی که هدف در آن‌ها رایانه و شبکه رایانه‌ای است و به عبارت دیگر علیه رایانه و شبکه‌های رایانه‌ای و اجزای آن صورت می‌گیرد؛ مانند جرم سابوتاژ و هک کردن.

دسته دوم جرایمی است که در آن‌ها کامپیوتر و شبکه‌های آن وسیله تحقق جرم قرار می‌گیرند. به بیان دیگر، در تحقق جرم ارتکاب‌یافته، کامپیوتر و شبکه‌های آن نقش ابزار جرم را دارند؛ مانند کلاهبرداری رایانه‌ای یا سرقت رایانه‌ای.

ویژگی‌های جرایم رایانه‌ای

جرایم رایانه‌ای ماهیت پیچیده‌ای دارند و خصوصیات منحصربه‌فرد آن‌ها باعث می‌گردد با جرایم سنتی متفاوت باشند. در ادامه به ویژگی‌های جرایم رایانه‌ای خواهیم پرداخت.

 گسترده بودن: 

با افزایش بکارگیری رایانه در تمام عرصه‌های زندگی و همچنین سهولت استفاده از آن، امروزه جرایم رایانه‌ای می‌تواند توسط هرکسی یا علیه هرکسی ارتکاب یافته و به تهدید هر شهروندی تبدیل شود.

علاوه بر این، در جرم رایانه‌ای سهولت ارتکاب و حجم زیاد موضوعات، سرعت عملکرد کامپیوتر، عدم نیاز به تخصص بالا، عدم نیاز حضور فیزیکی مرتکب در محل و.. همگی موجب گردیده تا حجم صدمات و خسارات وارده افزون گشته و گاه به چندین هزار برابر جرایم معمولی برسد. وسعت خسارات وارده ناشی از یک نفوذ غیر قانونی یا گسترش ویروس در اینترنت می‌تواند در کسر ثانیه صدها هزار استفاده‌کننده در سراسر جهان را متحمل خسارت کند. 

جهانی بودن: 

جرم رایانه‌ای به دلیل ماهیتش اختصاص به محیط فیزیکی محدود ندارد و به آسانی می‌تواند در سطح جهانی ارتکاب یابد و زمان و مکان مانعی برای آن به حساب نمی‌آید. برای نمونه اگر ویروسی بر یک نقطه از سیستم اثر بگذارد، اثر مخرب آن می‌تواند با سرعتی بسیار زیاد گسترش یابد و برنامه‌هاي کل شبکه بین‌المللی را مبتلا سازد.

به دلیل همین ویژگی است که مجرمین این فضا در بسیاری موارد قابل شناسایی نیستند، از محل ورود خسارت بسیار دورند یا اینکه مجازات آن‌ها در صورت شناسایی‌شان، از نظر صلاحیت رسیدگی و اجرای مجازات با چالش روبه‌رست. 

پوشیده بودن: 

فضای سایبر یک فضای مخفی است؛ مردم در این محیط در پشت رایانه‌های خود هویتشان را از دیگران مخفی می‌دارند و محیطی امن و مطمئن می‌یابند تا هر آنچه که می‌خواهند را به اجرا گذارند.

البته منظور از پنهانی بودن این فضا، این نیست که نمی‌توان آن را مشاهده کرد، بلکه این فضا قابلیت آن را دارد که بازیگران آن کاملا مخفیانه و بدون آنکه شناخته شده یا مورد ردیابی یا تعقیب قرار گیرند، اقدامات خود را به انجام ‌رسانند. هر کاربری می‌تواند با استفاده از یک هویت ساختگی به صورتی ناشناس هرگونه اطلاعات مجرمانه و مضر را وارد این شبکه سازد و در مدت زمان کوتاهی بسیاری از رایانه‌ها را در سرتاسر جهان مبتلا سازد. در واقع این فضا، گستره‌ای وسیع با مجرمانی بی‌شمار، پراکنده و ناشناس است.

تفاوت جرایم رایانه‌ای با جرایم اینترنتی

جرم اینترنتی به جرم قابل ارتکاب در محیط اینترنت گفته می‌شود؛ اعم از اینکه اینترنت هدف جرم باشد یا وسیله آن. در واقع جرم اینترنتی همانگونه که از نامش پیداست فقط شامل جرایمی می‌شود که با استفاده از امکانات و خدمات اینترنت ارتکاب یافته باشد. حیطه شمول این جرایم محدود است چرا که این جرایم شامل تمامی جرایم فناوری اطلاعات نمی‌شوند و آن دسته از جرایم فناوری اطلاعات که از طریق سایر شبکه‌های رایانه‌ای غیر از اینترنت واقع می‌شوند را در برنمی‌گیرد.

جرایم رایانه‌ای اعم از جرایم اینترنتی است؛ جرم رایانه‌ای با مطلق تجهیزات رایانه‌ای محقق می‌شود اما جرم اینترنتی منوط به اتصال به اینترنت است. به عبارت دیگر، در حالی که جرم رایانه‌ای، جرمی است که به وسیله (واسطه) رایانه انجام می‌شود، مثل سرقت و کلاه‌برداری، جرم اینترنتی جرمی است که در فضای مجازی رخ می‌دهد و اساسا قابلیت‌های فضای مجازی و خصیصه‌های آن، بستر ایجاد آن است.

انواع جرایم رایانه

وکیل تخلفات رایانه‌­ای در مشهد، باید آگاهی کاملی از انواع جرایم رایانه‌­ای و شیوه حل پرونده­‌های مخصوص به آنها داشته باشد.

به طور کل همانطور که در قبل هم اشاره کردیم، جرایم رایانه‌­ای به تخلفاتی گفته می­‌شود که از طریق رایانه انجام شوند و اگر در بستر اینترنت نیز جرمی صورت بپذیرد، این جرم به عنوان جرمی اینترنتی شناخته می­‌شود.

به طور کل تمام جرایمی که در بستر رایانه و اینترنت به وقوع می­‌پیوندند را می­توان در 3 دسته کلی به شمار آورد:

جرایم رایانه­‌ای علیه دولت­‌ها:

با گسترده­‌تر شدن فضای اینترنت و دسترسی به رایانه­‌ها امکان دست بردن به پرونده‌­های دولتی و … نیز امکان­‌پذیر شد.

علاوه بر این یکی از جرایم رایانه‌­ای علیه دولت‌ها می‌­تواند جاسوسی باشد که این عامل نیز یکی از بارزترین جرایم شناخته می­‌شود.

جرایم رایانه‌­ای علیه دارایی اشخاص و اموال‌­شان:

امکان به سرقت بردن اموال افراد به واسطه رایانه و بستر اینترنت مهیا شده است. بهترین وکیل سرقت رایانه‌ ای در مشهد با آگاهی از انواع وقوع جرم در این زمینه سعی در حل پرونده مال­ باختگان می‌کند.

جرایم رایانه‌­ای علیه خود اشخاص:

تهدیدات مختلف، ایجاد اذیت و آزار و مزاحمت­‌های متعدد و … نیز جزو جرایم رایانه‌­ای علیه خود اشخاص است که وکیل جرایم رایانه‌­ای در این رابطه سعی می­‌کند با در نظر گرفتن قوانین مختلف به موکل خود کمک نماید.

اهمیت استفاده از وکیل فضای مجازی در مشهد

بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای در مشهد

در قبل هم اشاره شد که با پیشرفت اینترنت، بیشتر مردم به رایانه و بستر اینترنت روی آوردند، اما اکثر این افراد آگاهی و علم کافی به جهت استفاده از این بستر را ندارند و به همین دلیل امکان سوءاستفاده از آنها بسیار است.

عده­‌ای از سودجویان نیز با پهن کردن دام در رایانه و بستر اینترنت سعی در سودجویی و کلاهبرداری از آن‌ها دارند.

وکیل جرائم رایانه‌­ای با تجربه و علمی که دارد، سعی در کمک به افراد خواهد داشت تا از ایجاد ضرر و زیان بیشتر جلوگیری کند.

امروزه بسیاری از کسب و کارهای مختلف در مشهد با کمک گرفتن از وکلا سعی در محافظت از کسب و کارشان در برابر آسیب­‌های احتمالی دارند.

نباید این موضوع را فراموش کرد که با اینکه اینترنت و رایانه امروزه فراگیر شده اما باز هم خلل­‌های قانونی در رابطه با آن بسیار است.

اگر بدون کمک وکیل بخواهیم مسیر حل پرونده‌­ای را پیش رو بگیریم قطعا این پروسه زمان­بر و مشکل خواهد بود. در اکثر مواقع نیز حقوق افراد به آنها بازگردانده نشده و نمی­‌توانند به چیزی که حق آنهاست برسند. به همین جهت یکی دیگر از ملزومات استفاده از وکیل جرایم رایانه‌­ای مشخص می­‌شود.

همچنین در برخی مواقع بسیاری از جرایم به وقوع می‌­پیوندند اما افراد نمی­‌دانند که می‌­توانند با طرح شکایت حق و حقوق خود را زنده کنند. در اینجا نیز وکیل جرایم و تخلفات رایانه‌­ای به کمک­‌شان می‌­آید تا آنها را از وجود قوانین خاص در این زمینه آگاه سازد.

شایع ترین جرایم رایانه

از جمله شایع­‌ترین جرایم رایانه‌­ای می­‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. جعل رایانه‌­ای و جعل هویت در فضای مجازی
  2. کلاهبرداری رایانه‌­ای و کلاهبرداری از طریق فضای مجازی
  3. دسترسی غیرمجاز به تلگرام شما
  4. سرقت اطلاعات شخصی شما از تلگرام
  5. دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی
  6. سرقت اطلاعات از وب سایت­‌ها
  7. انتشار تصاویر خصوصی افراد در شبکه­‌های اجتماعی
  8. ایجاد مزاحمت برای افراد از طریق شبکه­‌های اجتماعی
  9. برداشت غیر قانونی از حساب­‌های بانکی
  10. توهین به افراد در شبکه­‌های اجتماعی
  11. افترا و نشر اکاذیب در اینترنت
  12. و دیگر موارد مرتبط با فضای مجازی

مصادیق جرایم رایانه‌ای (بصورت جزئی)

خرابکاری رایانه‌ای (سابوتاژ)

سابوتاژ یا عملیات تخریبی و اخلال‌گرانه به قصد معارضه با نظام و توقف فعالیت یک بخش یا بخش‌هایی جهت ایجاد اختلال و اشکال برای حکومت صورت می‌گیرد. در سابوتاژ هدف مجرم اخلال در نظام سیاسی و اقتصادي یک کشور و بالطبع اخلال در امر حکومت است. سابوتاژ رایانه‌ای، ورود، تغییر، محو، متوقف‌سازی و مداخله در داده‌ها و طلاعات و سیستم کامپیوتری و مخابراتی سازمان‌ها و موسسات دولتی و عمومی است تا با اخلال در روند کار آن ارگان، اخلال در نظام سیاسی کشور به وجود آید.

ایجاد خسارت در داده‌ها (تخریب و اختلال در داده‌ها)

ایجاد خسارت در داده‌ها بطور کلی شامل از بین بردن، تخریب و اختلال داده‌ها می‌باشد؛ از بین بردن یا تخریب داده‌ها عبارت است از حذف، تخریب، مختل یا غیرقابل پردازش کردن داده‌های متعلق به دیگری. اختلال در داده‌ها نیز جرمی است که ممکن است از طریق سیستم رایانه‌ای، امواج یا برنامه‌های مخرب مانند ویروس‌ها صورت گیرد.

برای مطالعه‌ی بیشتر به مقاله‌ی “جرم تخریب داده‌ها” مراجعه نمایید.

اختلال در سامانه‌های رایانه‌ای

اختلال در سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی در ماده 9 قانون جرایم رایانه‌ای پیش‌بینی گردیده است؛ این ماده اعمالی مانند واردکردن، انتقال دادن، پخش، حذف کردن، متوقف کردن، دستکاری یا تخریب داده‌ها یا امواج الکترومغناطیسی یا نوری را به عنوان نمونه‌هایی از روش‌های از کار انداختن یا ایجاد اختلال در سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی نامبرده است. لازم به ذکر است این جرم،  جرمی است مقید که با ایجاد هرگونه اختلال درعملکرد سیستم رایانه‌ای محقق می‌شود. 

دستیابی غیرمجاز

این جرم عبارت است از دست‌یافتن غیرمجاز به سیستم یا شبکه رایانه‌ای (یک شخص حقیقی یا حقوقی) خواه با نقض سیستم امنیتی باشد، خواه بدون آن، خواه در فضای مجازی باشد یا خارج از آن فضا. دسترسی غیرمجاز به داده‌ها، سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی که بوسیله‌ی تدابیر امنیتی حفاظت شده در ماده 1 قانون جرایم رایانه‌ای پیش‌بینی شده است. دستیابی غیرمجاز می‌تواند با شیوه‌های فنی مانند دسترسی به گذر واژه و غیر فنی مانند جعل عنوان صورت گیرد. 

برای مطالعه‌ی بیشتر به مقاله‌ی “جرم دسترسی غیرمجاز رایانه‌ای” مراجعه نمایید.

شنود غیرمجاز

شنود غیرمجاز را می‌توان عبارت از زیر نظر گرفتن داده‌های رایانه‌ای در حین ارسال آن‌ها دانست. جرم شنود غیر مجاز می‌تواند موجب تعدد جرم باشد و همراه با جرایمی مانند جاسوسی رایانه‌ای یا کلاهبرداری رایانه‌ای بکار رود.

جرم شنود جرمی مقید است چراکه شنود یا دریافت داده‌ها و به تعبیر دقیق‌تر قدرت و تسلط یافتن بر محتوای داده‌ها، نتیجه عملیاتی است که مرتکب به همین منظور به عمل آورده و به آن نیز دست یافته است. بنابراین هرگاه اقداماتی مانند قطع ارتباط داده‌های در حال انتقال صورت گرفته باشد، اما به دریافت داده‌ها (احاطه بر داده‌های در حال انتقال) منجر نشود، جرم شنود تحقق نیافته است.

جاسوسی رایانه‌ای

 به موجب ماده 3 قانون جرایم رایانه‌ای، هرکس به طور غیرمجاز نسبت به داده‌های سری در حال انتقال یا ذخیره‌شده در سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده، مرتکب دسترسی، تحصیل یا شنود محتوای سری در حال انتقال، در دسترس قرار دادن آن‌ها به اشخاص فاقد صلاحیت یا دولت، سازمان، شرکت یا گروه بیگانه یا عاملان آن‌ها شود، به مجازات جرم جاسوسی رایانه‌ای محکوم می‌گردد. لازم به ذکر است به موجب تبصره همین ماده، داده‌های سری داده‌هایی است که افشای آن‌ها به امنیت کشور یا منافع ملی لطمه می‌زند.

توصیه می‌شود مقاله‌ی “نرم‌افزارهای جاسوسی” را نیز مطالعه بفرمایید.

جعل رایانه‌ای

جعل رایانه‌ای عبارت است از تغییر یا ایجاد داده‌های قابل استناد یا ایجاد یا واردکردن متقلبانه داده به آن‌ها و تغییر داده‌ها یا علائم موجود در کارت‌های حافظه یا قابل پردازش در سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا تراشه‌ها یا ایجاد یا وارد کردن متقلبانة داده‌ها یا علائم به آن‌ها. باید توجه داشت که برای تحقق جرم جعل رایانه‌ای، وجود سؤنیت یعنی قصد تقلب و علم و عمد فرد در قلب حقیقیت ضروری است.

برای مطالعه‌ی بیشتر به مقاله‌ی “جرم جعل رایانه‌ای” مراجعه نمایید.

سرقت رایانه‌ای

موضوع سرقت رایانه‌ای، داده‌های متعلق به دیگری است. بنابراین سرقت رایانه‌ای عبارت است از ربودن داده‌های متعلق به دیگری. باید توجه داشت از آنجایی که برای تحقق سرقت موجب حد باید مال از حرز خارج گردد، امکان تحقق هتک حرز در سرقت رایانه‌ای هم وجود دارد منتها این امر زمانی محقق می‌گردد که عرف رایانه را محل نگهداری داده‌ی ربوده شده بداند و رایانه مجهز به سیستم امنیتی و رمز باشد. در این حالت، زمانی که شخص با ورود به رایانه دیگری از طریق رمز ورود و شکستن قفل در فضاي مجازی، اطلاعات مالی را برباید، می‌توان گفت که هتک حرز محقق شده است.

برای مطالعه‌ی بیشتر به مقاله‌ی “سرقت رایانه‌ای” مراجعه نمایید.

کلاهبرداری رایانه‌ای

کلاهبرداری ریانه‌ای با اعمالی مانند وارد کردن (اعم از ورود داده‌های صحیح یا غیر صحیح)، تغییر، محو (از بین بردن و حذف داده‌ها)، ایجاد یا متوقف کردن داده‌ها یا مختل کردن سامانه‌های رایانه‌ای محقق می‌گردد. کلاهبرداری رایانه‌ای جرمی مقید است و مستلزم تحصیل مال، وجه، منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای مرتکب یا دیگری می‌باشد. لازم به ذکر است عملیات متقلبانه که رکن اساسی تحقق جرم کلاهبرداری است، با اعمالی مانند دادن برنامه بطور مخفیانه و بدون مجوز به کامپیوتر یا از طریق تقلب در سیستم رایانه‌ای محقق می‌گردد.

برای مطالعه‌ی بیشتر به مقاله‌ی “کلاهبرداری اینترنتی” مراجعه نمایید.

همچنین بخوانید: نحوه شکایت از کلاهبرداری اینترنتی

هتک حیثیت و حرمت اشخاص

ماده 16 قانون جرایم رایانه‌ای، تغییر، تحریف و يا انتشار فیلم، صوت يا تصوير متعلق به ديگري را كه عرفاً موجب هتک حيثيت افراد شود به عنوام جرم شـناخته است. انتشار یا در دسترس قرار دادن صوت، تصویر یا فیم‌های خصوصی، خانوادگی یا اسرار دیگران نیز به موجب ماده 17 همین قانون جرم‌انگاری شده است. 

همچنین بخوانید: جرم افشای اسرار شخصی

نشر اکاذیب

جرم نشر اکاذیب با انتشار مطالب خلاف حقیقت به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی یا نسبت دادن صریح یا تلویحی اعمال برخلاف حقیقت به اشخاص دیگر با همان مقاصد، محقق می‌گردد. در این جرم مطالبی کذب و بی‌اساس با علم به دروغ بودن آن‌ها منتشر می‌گردد و در آن صرف قصد مرتكب بر ايراد ضرر به غير يا تشویش اذهان عمومی يـا مقامات رسمی كفايت مي‌كند. لازم به ذکر است برای تحقق این جرم انتشار یک مطلب هم کفایت می‌کند و نباید واژه‌ی اکاذیب را حمل بر بیش از یک مطلب نمود.

برای مطالعه‌ی بیشتر به مقاله‌ی “جرم نشر اکاذیب در فضای مجازی” مراجعه نمایید.

جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی

این جرایم در مواد 14 و 15 قانون جرایم رایانه‌ای مقرر گردیده که شامل موارد زیر می‌باشد:

الف) انتشار، توزیع یا معامله محتویات مستهجن به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده (محتویات مستهجن به تصویر، صوت یا متن واقعی یا غیر واقعی یا متنی اطلاق می‌شود که بیانگر برهنگی کامل زن یا مرد یا اندام تناسلی یا آمیزش یا عمل جنسی انسان است)

ب) تولید، ذخیره یا نگهداری محتویات مستهجن به قصد تجارت یا افساد به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده

پ) تحریک، ترغیب، تهدید، تطمیع یا فریب افراد به منظور دستیابی آن‌ها به محتویات مستهجن 

ت) تسهیل یا آموزش شیوه دستیابی به محتویات مستهجن

ث) تحریک، ترغیب، تهدید، دعوت یا فریب افراد به ارتکاب جرایم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روان‌گردان یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت‌آمیز یا تهسیل یا آموزش شیوه ارتکاب یا استعمال آن‌ها

برای مطالعه‌ی بیشتر به مقاله‌ی “انتشار تصاویرمستهجن، از جرم تا مجازات” مراجعه نمایید.

انتخاب بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای در مشهد

جرایم رایانه‌ای ویژگی‌های متمایز از جرایم سنتی دارند و به دلیل تکنولوژی پیچیده و خصوصیات منحصر به فردشان مانند شیوه ارتکاب و خسارات و ضررهای هنگفت با بکارگیری حداقل منابع و هزینه، پدیده‌ای نوین و خطرناک محسوب می‌شوند.

به همین خاطر بسیار اهمیت دارد تا بزه‌دیده از جرایم رایانه‌ای، احقاق حق تضییع‌شده‌اش را از طریق وکیلی که در این حوزه فعالیت داشته و واقف به خصوصیات خاص این نوع جرایم است، پیگیری نماید.

در واقع برای حل پرونده‌­های خود در زمینه جرایم رایانه‌­ای نیاز به یک وکیل با مهارت و حرفه‌­ای دارید تا در مسیر طولانی و پر از مانعی که پیش رو دارید کمک‌­تان کند.

بدون شک اگر وکیلی به همراه شما نباشد، به دلیل ناآگاهی از قوانین مختلف و همچنین پروسه زمان­بر پرونده، شاید کل حق و حقوق شما نادیده گرفته شود.

انتخاب بهترین وکیل جرایم رایانه‌­ای در مشهد به شما کمک می‌­کند تا حق و حقوق خود را زنده کرده و در پرونده‌­هایی که در این زمینه برای‌تان به وجود آمده موفق عمل کنید.

سوالات و نظرات
سوال یا نظرتان را برای ما بنویسید، کامنت‌ها برای ما مهم هستند و سریع به انها پاسخ می‌دهیم! ما پاسخ نظرات را از طریق پیامک به شما اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

5 پاسخ

  1. سلام. وقت بخیر من با تصاویر سه تا خانوم که در پیج اینستاگرام خودشون قرار داده بودن و بنده اونها رو فالو کرده بودم، سه تا پیج فیک ساختم.به صورتیکه فقط عکس خانم ها را در پیج گذاشته بودم و اسامی پیج ها وجود خارجی نداشتن و متعلق به شاکی ها یا کس دیگری نبود. که علیه بنده شکایت کردن و دادگاه رفتم. اتهاماتی که برای من در پرونده ذکر شده و در دادگاه بدوی براشون حبس و جریمه در نظر گرفته شده این موارد هستند: 1. جعل رایانه ای از طریق گذاشتن تصاویر شکات بر پروفایل ساخته خود 2. دسترسی غیرمجاز به سامانه های رایانه ای 3.انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی و برای هر کدام حداکثر مجازات رو طبق قانون لحاظ کردن. سوال من اینه که آیا این اتهامات برای این جرم بنده درست اعمال شده و اینکه میتوانم در دادگاه تجدید نظر نسبت به این اتهامات از خودم دفاع کنم؟

    1. سلام و وقت بخیر، با توجه به توضیحاتی که دادید، اتهامات دسترسی غیرمجاز و انتشار تصاویر خصوصی (البته اگر پیجشون عمومی بوده است) نادرست است و در مورد اتهام جعل رایانه‌ای نیز باید دفاع مناسب انجام دهید. بنظر می‌رسه اگر درست دفاع کنید و کمی هم شانس باهاتون باشه، احتمال داره که تبرئه بشید. وقت خوش

  2. دیروز مبلغ ۷۰تومن یه پیج پرداخت کردم که شماره حساب دادن برای ازدواج موقت و کلی تعریف و زیر نطر مستقیم شما هستن
    این هزینه معرفی مورد بوده
    بعد گفتن مبلغ مهریه۴میلیون تومن رو بزن کامل تا اشناتون کنیم یعنی فقط با چندتا پیام که نمیشه قبول نکردم و دقیقن از ساعت ۱۲دیروز هرچی پیام میدم جواب نمیدن ؟!

    1. با سلام. متوجه سوال شما نشدم. برای راهنمایی سوال خود را دقیق مطرح بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه