تهمت زدن به شرکت در تلگرام

با سلام؛ یک نفر در شبکه اجتماعی تلگرام به شرکت ما تهمت کلاهبرداری رو زده می خواستم پیگیری کنم. چه مراحی باید طی کنم؟

اگر در این زمینه نیاز به مشاوره با بهترین وکیل را دارید همین الان با شماره 09151084421 تماس بگیرید یا درخواست‌تان را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم.

یک پاسخ

  1. با سلام. انتساب صریح عمل مجرمانه به دیگری بدون اینکه ادعاکننده قادر به اثبات ادعایش باشد تحت عنوان جرم افترا قابل پیگیری می‌باشد. مطابق ماده 697 قانون مجازات اسلامی: “هرکس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جرائد یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را‌ صریحاً نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می ‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که‌ موجب حد است به جزای نقدی درجه شش محکوم خواهد شد.” بنابراین می‌توان علیه شخص مذکور تحت عنوان جرم افترا شکایت کرد.
    همچنین انتشار مطالب خلاف حقیقت به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا نسبت دادن صریح یا تلویحی اعمال برخلاف حقیقت به اشخاص دیگر با همان مقاصد جرم بوده و تحت عنوان نشر اکاذیب (ماده 18 قانون جرایم رایانه‌ای) قابل پیگیری می‌باشد. ما در مقاله‌ی “جرم نشر اکاذیب در فضای مجازی” تفاوت این دو جرم رو بررسی کردیم و نمونه شکایت نشر اکاذیب هم قرار دادیم. (لینک مقاله: https://snejatzadegan.com/spreading-lies-in-cyber-space/)
    بنابراین می‌توانید تحت عنوان افترا از ایشون شکایت کنید. برای طرح شکایت هم باید به همراه ادله و مدارکتون ازجمله متن پیام‌ها به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکواییه تنظیم کنید. باقی مراحل طی ابلاغیه‌های قضایی برای شما ارسال می‌شه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه

مقالات مرتبط

نشر اکاذیب در فضای مجازی

نشر اکاذیب در فضای مجازی 

توسعه فناوری اطلاعات همه‌ی جنبه‌های زندگی ما را در برگرفته و فضای مجازی همچنان محیطی کنترل‌نشده توصیف میشود که تقریبا برای

وکیل جرائم رایانه‌ای در مشهد

وکیل جرایم رایانه‌ای در مشهد

وکیل سعید نجات‌زادگان، وکیل پایه یک دادگستری در مشهد با تمرکز در حوزه حقوق فناوری اطلاعات، بلاکچین و ارزهای دیجیتال خدمات

سوالات مرتبط